HOOFDSTUK 3 //TAKE OVER\\

HOOFDSTUK 3

DE TAKEN

 

Belangrijk in deze derde stap is de taakverdeling. We hebben verschillende afspraken en brainstorms gehouden met de kerngroep en Peter de Vries, directeur van Media. Hieruit kwam een belangrijke verdeling, in drie subgroepen.

1 Locatie                   à Erwin Sleegers

2 Budget                  à Peter de Vries, Marinda Verhoeven, College van Bestuur

3 Promotie               à Studenten

 

De kracht van studenten, en waar wij het best onze energie in kunnen steken is de promotie en communicatie. Een onderdeel waar zichtbaarheid de rode draad is. Tijd en energie steken in onderwerpen als locatie en budget kunnen we beter uit handen geven. Conclusie hiervan is dat er een gelijkwaardige samenwerking het grootste streefpunt is, zowel van directie als studenten.

 

Maar hoe laten we dan zo’n grote groep samenwerken? Communicatie en promotie is een onderdeel dat overal in terug komt. Het pop-up event dat we willen organiseren heeft nu de grootste prioriteit. Ook dit is weer onder te verdelen in locatie, budget, organisatie, promotie etc. Deze taken zijn dan ook binnen de kerngroep verdeeld.

 

Blijven maken en creëren is een belangrijk speerpunt in deze derde stap. Zowel visueel werk maken over ons proces als over dit eindproduct steken we meer tijd in. Met de groep zijn we bezig ons te behoeden niet te vervallen in een afspraakmachine met overleg en planning. Verbeelding van dit project houdt ons scherp en brengt ons weer op nieuwe ideeën.

 

Kernwoorden voor verbeelding:

– kracht/taken

– samenwerking, gelijk

– balans kantoor/maken – creatief/organisatorisch

– type mensen indelen

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: